Saltejat d’espàrrecs i carxofes amb foie

Recepta – Saltejat d’espàrrecs i carxofes amb foie

Saltejat d'espàrrecs i carxofes amb foieSeguim amb les propòstes d’espàrrecs, aquest meravellós saltejat d’espàrrecs i carxofes amb foie no us deixarà indiferents!

INGREDIENTS:

  • 6 espàrrecs verds
  • 4 carxofes
  • 4 talls de foie fresc
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • sal
  • oli d’oliva extra verge

ELABORACIÓ:

  1. Sofregiu la ceba i el pebrot tallats a tires fines amb una mica d’oli fins que estigui ben reduït i reserveu-ho.
  2. Salteu els espàrrecs pelats de la part inferior i les carxofes pelades i tallades a quarts en una mica d’oli.
  3. En una paella antiadherent, tireu-hi una mica de sal i quan estigui ben calenta poseu-hi el tall de foie. Marqueu-lo volta i volta i després abaixeu el foc per tal que no quedi cru per dins.
  4. Munteu el plat posant una base de carxofes, el foie i els espàrrecs, i després afegiu-hi la ceba i el pebrot pel damunt .

BON PROFIT

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada