Saltejat d’espàrrecs i carxofes amb foie

Saltejat d’espàrrecs i carxofes amb foie

Recepta – Saltejat d’espàrrecs i carxofes amb foie

Saltejat d'espàrrecs i carxofes amb foieSeguim amb les propòstes d’espàrrecs, aquest meravellós saltejat d’espàrrecs i carxofes amb foie no us deixarà indiferents!

INGREDIENTS:

  • 6 espàrrecs verds
  • 4 carxofes
  • 4 talls de foie fresc
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • sal
  • oli d’oliva extra verge

ELABORACIÓ:

  1. Sofregiu la ceba i el pebrot tallats a tires fines amb una mica d’oli fins que estigui ben reduït i reserveu-ho.
  2. Salteu els espàrrecs pelats de la part inferior i les carxofes pelades i tallades a quarts en una mica d’oli.
  3. En una paella antiadherent, tireu-hi una mica de sal i quan estigui ben calenta poseu-hi el tall de foie. Marqueu-lo volta i volta i després abaixeu el foc per tal que no quedi cru per dins.
  4. Munteu el plat posant una base de carxofes, el foie i els espàrrecs, i després afegiu-hi la ceba i el pebrot pel damunt .

BON PROFIT

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca