Sopa de Farigola amb pa i ou

Sopa de Farigola amb pa i ou

La Sopa de Farigola amb pa i ou és una recepta de les tradicionals, de les de sempre, senzilla i deliciosa. Una sopa que porta records d’infantesa, en dies de fred, reconforta per el gust i l’escalfor, i és una bona recomanació per compartir amb una bona companyia.

Ingredients

  • pa sec
  • 1 all
  • una bona branca de farigola
  • oli d’oliva verge extra
  • ous (1 per persona, opcional)

Elaboració

  1. Tallem el pa a llesques, el torrem una mica, el freguem amb all i li tirem un raig d’oli d’oliva i les posem al plat on servirem la sopa.
  2. Sopa de Farigola amb pa i ouPosem un caçó al foc amb aigua, quan comenci a bullir hi afegim una bona branca de farigola.
  3. Retirem del foc l’infusió que hem fet i la tirem per damunt del pa.
  4. Si li volem posar ou, el batem i li tirem al plat, també hi ha la possibilitat de ficar l’ou sencer i que ens quedi escaldat.

*Si no pots o no vols menjar pa, aquest es pot substituir per flocs de civada que també queda força bo.

BON PROFIT!!!

Maridatge

Per aquest plat que es menja calent, recomenem un vi negre que acompanyi els gustos bàsics del pa, l’oli i la farigola, un Petit Siós, de Costers del Segre.

Vi Negre PETIT SIOS

Deixa un comentari

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca