Sopa de miso

Sopa de miso

Recepta – Sopa de miso

Recepta de sopa de miso, segur que l’heu vist o n’heu sentit a parlar. Avui us expliquem com preparar aquesta recepta fàcil, ràpida i molt saludable!

Ingredients:

sopa-de-miso
Foto de: www.oshis.es
  • 1 ceba tallada fina
  • 1 Pastanaga a mitges rodanxes
  • 1 fulla de col tallada ben fina
  • 1 litre d’aigua Mineral
  • 1 Cullerada d’oli d’oliva
  • 1 Cullerada rasa de miso d’ordi

Elaboració:

  1. Escalfar una olla amb una mica d’oli, afegir la ceba i saltar-durant 5 minuts amb una mica de sal.
  2. Afegir la col, la pastanaga i l’alga, cobrir amb aigua i bullir mig tapat durant 15 minuts a foc suau.
  3. Posar el miso en un bol i diluir amb una mica del mateix brou. Afegir-lo a la sopa i deixar coure a foc mínim, sense que bulli, durant 3 minuts.
  4. Servir en calent

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca