Tapes d’anxoves fresques

Tapes d’anxoves fresques

Tapes d’anxoves fresques, avui us portem unes tapetes diferents, per la seva forma i el seu gust tan exquisit. El Peix Blau com l’anxova és una molt bona font d’OMEGA 3, d’aquesta manera contribueix a la millora de la nostra salut.

Galetes de tomàquet amb anxoves i olives negres kalamata

Ingredients:

  • Galetes de tomàquet Paul and Pippa
  • Anxoves amb oli
  • Olives Kalamata
  • Una miqueta d’orenga per decorar

Preparació:

  1. Tenim les olives kalamata, traiem els pinyols i les reservem.
  2. Posem les galetes en una safata, escorraguem l’oli de les anxoves i fiquem una anxova a dins de cada oliva. (La meitat fora i la meitat a dins) i posem una oliva damunt de cada galeta.
  3. Espolsem una mica d’orenga per sobre i tenim el plat a punt per disfrutar.

Torradetes amb formatge de cabra i anxoves

Ingredients:

  • Torradetes
  • Formatge de cabra tendra
  • Cibulet
  • Anxoves

Preparació:

  1. Agafem el formatge tallat a rodanxes no gaire prim, el posem sobre les torradetes.
  2. Tallem el cibulet per posar-lo per sobre del formatge.
  3. Posem 2 min al forn perquè s’escalfi però que no es fongui.
  4. Ho traiem del forn, amb el formatge calent li posem per sobre l’anxova escorreguda d’oli i ja ho tenim a punt.

Crackers amb anxoves i alvocat

Ingredients:

  • Alvocat
  • Llimes
  • Anxoves amb oli d’oliva
  • Chutney de tomàquet o melmelada
  • Crackers

Preparació:

  1. Pelem  l’alvocat i el tallem a làmines, li tirem unes gotetes de llima perquè no s’oxidi.
  2. A sobre els crackers posem l’alvocat, i per sobre el chutney de tomàquet al gust.
  3. L’últim pas per tenir els crackers a punt és posar a sobre una anxova.

Tapes molt originals i boníssimes per poder disfrutar d’un bon aperitiu en qualsevol moment.

Maridatge

Per poder disfrutar encara més d’aquest aperitiu us recomanem dos vermuts exquisits, Vermut Blanc Espinaler , que no us deixarà indiferents, Vermut Negre Espinaler suau i delicada.

 

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca