Tapes de seitons en vinagre

Tapes de seitons en vinagre

Tapes de seitons en vinagre, seguim amb tapes, aprofitant el bon temps de primavera ajuntem les nostres maduixes del maresme, que són delicioses, combinant amb uns sabors explosius com els seitons en vinagre, una barreja curiosa, oi?

Pinxo de maduixa amb seitons en vinagre

Ingredients:

  • Maduixes del maresme
  • Seitons en vinagre
  • Oli d’oliva
  • 1 Culleradeta de mel
  • 1/2 Cullaradeta de vinagre

Preparació:

  1. Primer fem una vinagreta lleugera, posem la 1/2 cullerada de vinagre, afegim la mel i ho batem, sense deixar de remenar anem afegint l’oli, fins que quedi emulsionat. (Aquesta vinagreta la posem al plat on montarem la tapa).
  2. Tallarem les maduixes rentades, i ben seques, per la meitat.
  3. Enrotllem els seitons i punxem a cada mitja maduixa, i ja ho tenim llest!

Tapa agridolça de maduixes i seitons en vinagre

Ingredients:

  • 1 Clementina
  • 5 Maduixots del maresme
  • 2 Cullerades de melmelada de maduixa
  • 6 Seitons en vinagre amb all i julivert
  • Oli d’oliva (es pot aprofitar l’oli dels seitons)

Preparació:

  1. Pelem la mandarina i l’envolcallem amb la melmelada de maduixa i la reservem.
  2. Rentem i tallem les maduixes, 2 en forma de cilindre, escapcem cap i cua i les altres 3 a rodanxes.
  3. Per montar el plat tallem la clementina, sense treura-li la melmelada i a sobre de cada maduixa posem el seitó amb l’all i julivert i li tirem per sobre una miqueta d’oli, es una combinació sorprenent, l’heu de tastar!

Barqueta d’endivia amb seitó i maduixa

Ingredients:

  • Fulla d’endivia
  • Seitons
  • Maduixes
  • Tomàquet i ceba tallat a juliana
  • Oli i vinagre de poma

Preparació:

  1. Agafem el tomàquet i la ceba per tallar-la a juliana, li afegim una cullerada d’oli d’oliva, una mica de vinagre i una miqueta de sal, ho reservem.
  2. Rentem i tallem les maduixes a rodanxes.
  3. Montem el plat amb la fulla d’endivia com a base, omplim amb la vinagreta, tomàquet i la ceba, a sobre posem el seitó sencer, la rodanxa de maduixa i espolsem julivert per acabar-ho.

BON PROFIT!!!

Maridatge:

Les tapes agridolçes són bones amb un bon vermut, però entran que volen amb una cerveseta fresca, no gairé forta, us recomanem L’AS DE CORS.

Cervesa artesana As de Cors - Blat

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca