Tàrtar d’alvocat, tomàquet i llagostí confitat amb llima

Tàrtar d’alvocat, tomàquet i llagostí confitat amb llima

Tàrtar d’alvocat, tomàquet i llagostí confitat amb llima

Si encara tens algun plat per decidir en els menús d’aquest nadal et recomanem aquest tàrtar d’alvocat, tomàquet i llagostí confitat amb llima. Bo, fàcil de fer i salduble !

Ingredients:

tàrtar

  • 2 alvocats
  • ½ ceba de Figueres
  • 2 tomàquets
  • Tabasco
  • Oli d’oliva verge
  • 6 llagostins
  • 1 llima
  • Alfàbrega
  • 3 fulles de menta
  • Pebre negre

Elaboració

  1. Piquem la ceba ben fineta i els alvocats a dauets petits i ho barregem bé (vigilant de no aixafar els alvocats). Amanim amb el tabasco, al gust, sal, el suc de mitja llima, pebre negre i oli.
  2. Pelem i treiem les llavors dels tomàquets, ho tallem a dauets de la mateixa talla que l’alvocat i ho amanim amb sal, oli d’oliva, pebre negre i alfàbrega.
  3. Netegem i pelem els llagostins (treure bé els intestins). Ho amanim amb pell de llima i la menta i ho posem a confitar amb l’oli i el suc de l’altre metitat de la llima 60º durant tres minuts. Ho deixem refredar i els tallem a daus.
  4. Amb l’ajuda d’un aro d’emplatar, s’ha de posar una capa d’alvocat més gruixuda, una de tomàquets i els llagostins a la part de dalt.
  5. Desmotllem i ja ho tenim a punt per menjar.

BON PROFIT!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca