Tàrtar d’alvocat, tomàquet i llagostí confitat amb llima

Tàrtar d’alvocat, tomàquet i llagostí confitat amb llima

Si encara tens algun plat per decidir en els menús d’aquest nadal et recomanem aquest tàrtar d’alvocat, tomàquet i llagostí confitat amb llima. Bo, fàcil de fer i salduble !

Ingredients:

tàrtar

  • 2 alvocats
  • ½ ceba de Figueres
  • 2 tomàquets
  • Tabasco
  • Oli d’oliva verge
  • 6 llagostins
  • 1 llima
  • Alfàbrega
  • 3 fulles de menta
  • Pebre negre

Elaboració

  1. Piquem la ceba ben fineta i els alvocats a dauets petits i ho barregem bé (vigilant de no aixafar els alvocats). Amanim amb el tabasco, al gust, sal, el suc de mitja llima, pebre negre i oli.
  2. Pelem i treiem les llavors dels tomàquets, ho tallem a dauets de la mateixa talla que l’alvocat i ho amanim amb sal, oli d’oliva, pebre negre i alfàbrega.
  3. Netegem i pelem els llagostins (treure bé els intestins). Ho amanim amb pell de llima i la menta i ho posem a confitar amb l’oli i el suc de l’altre metitat de la llima 60º durant tres minuts. Ho deixem refredar i els tallem a daus.
  4. Amb l’ajuda d’un aro d’emplatar, s’ha de posar una capa d’alvocat més gruixuda, una de tomàquets i els llagostins a la part de dalt.
  5. Desmotllem i ja ho tenim a punt per menjar.

BON PROFIT!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada