Tofu saltejat amb espàrrecs i xampinyons

Recepta – Tofu saltejat amb espàrrecs i xampinyons

Tots comencem a conèixer el tofu, però hi ha vegades que costa aprofitar-lo, oi? Per això us proposem aquesta recepta de tofu saltejat amb espàrrecs i xampinyons. Sana, nutritiva i ràpida.

Tofu saltejat amb espàrrecs i xampinyons
Font: sorribas.com
  • 200-300 grams de tofu fresc.
  • 4 culleres soperes de salsa de soja
  • 3 cebes mitjanes
  • 1 manat d’espàrrecs verds
  • 200 g. xampinyons
  • 4 tomàquets per a amanida
  • oli d’oliva verge extra
  • 1 cullera de curri

Elaboració:

  1. Esmicolar el tofu i deixar macerant amb la salsa de soja .8- 10 min.
  2. Mentre, pelem els tomàquets i els tallem a daus petits.
  3. En una paella gran tirem la ceba tallada molt fina, un rajolí d’oli i daurem la ceba.
  4. Un cop daurada la ceba afegim els espàrrecs tallats a trossos petits. Ho saltegem una mica i hi afegim els xampinyons tallats a làmines, deixar coure 8 minuts i anar removent.
  5. Seguidament afegim el curri i el tofu macerat, coure 5 minuts i afegir el tomàquet.

 

BON PROFIT!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca