Tofu saltejat amb espàrrecs i xampinyons

Recepta – Tofu saltejat amb espàrrecs i xampinyons

Tots comencem a conèixer el tofu, però hi ha vegades que costa aprofitar-lo, oi? Per això us proposem aquesta recepta de tofu saltejat amb espàrrecs i xampinyons. Sana, nutritiva i ràpida.

Tofu saltejat amb espàrrecs i xampinyons
Font: sorribas.com
  • 200-300 grams de tofu fresc.
  • 4 culleres soperes de salsa de soja
  • 3 cebes mitjanes
  • 1 manat d’espàrrecs verds
  • 200 g. xampinyons
  • 4 tomàquets per a amanida
  • oli d’oliva verge extra
  • 1 cullera de curri

Elaboració:

  1. Esmicolar el tofu i deixar macerant amb la salsa de soja .8- 10 min.
  2. Mentre, pelem els tomàquets i els tallem a daus petits.
  3. En una paella gran tirem la ceba tallada molt fina, un rajolí d’oli i daurem la ceba.
  4. Un cop daurada la ceba afegim els espàrrecs tallats a trossos petits. Ho saltegem una mica i hi afegim els xampinyons tallats a làmines, deixar coure 8 minuts i anar removent.
  5. Seguidament afegim el curri i el tofu macerat, coure 5 minuts i afegir el tomàquet.

 

BON PROFIT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada