Truita de patata ceba caramel·litzada i ceps

Truita de patata ceba caramel·litzada i ceps

Fem una truita de patata ceba caramel·litzada i ceps especial, bona com totes, amb la base de patata i ceba, que no falla mai i un toc gourmet amb els ceps. Recomanació per Dijous Gras, dia de la truita, o per qualsevol dia, sempre és bona!!!

Ingredients

  • 500 gr. de patata del bufé
  • 6 ous (batuts)
  • 1 ceba mitjana
  • 80 gr. de ceps deshidratats (posant en aigua 30)
  • 1 dent d’all
  • 1 branqueta de julivert
  • sal i pebre al gust
  • oli d’oliva per a fregir
  • 1 culleradeta de sucreTruita-de-patata,-ceba-caramel·litzada-i-ceps

Elaboració

  1. Pelem i tallem les patates a rodanxes primes i les posem a fregir amb oli calent, deixant que es facin a poc a poc, quan estiguin cuites les traiem del foc i els hi posem sal i pebre al gust.
  2. Batem els ous en un bol i reservem.
  3. Tallem la ceba a juliana i la posem a fregir a foc mig, quan estigui daurada tirem el sucre remenem i baixem el foc fins que estigui ben tova, deixem refredar i barregem amb els ous.
  4. Escorrem els ceps i els posem a saltejar amb una mica d’oli, all i julivert fins que estiguin tous i els hi posem una miqueta de sal.
  5. Barregem amb els ous i la ceba, els ceps i les patates a poc a poc que no es trenquin els ceps. En una paella no gaire grossa quallem la truita a foc lent, al gust. A mi m’agrada no gaire feta..

BON PROFIT!!!

Maridatge

Amb aquest plat i aprofitant aquestes dades de celebrar recomanem el cava, ALBET I NOYA, brut 21 ECO. Un clàssic Penedès del 2015Cava Albet i Noya Brut 21 ECO

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada