Dieta depurativa de la pinya

Dieta depurativa de la pinya

Quan venen èpoques d’excessos o molts grans apats junts i hem menjat una mica més del compte, toca recuperar el ritme normal i tornar pel “bon camí”. Per tant us proposem  aquesta dieta depurativa de la pinya que ens ajudarà a “netejar” una mica el cos i tornar al ritme d’àpats normal a l’hora que ens farà perdre la sensació d’inflor.

Beneficis de la pinya:

La pinya és plena de propietats antioxidants, saciants, diürètiques i digestives, gràcies a això es converteix en una aliada molt especial per eliminar las toxines i deixalles a través de l’orina. Fer la dieta de la pinya és ideal per desintoxicar el cos i eliminar líquids, ajudant així a perdre pes de manera ràpida i efectiva. No obstant això, aquesta dieta s’ha de fer únicament durant 2 o màxim 3 dies, ja que pot generar mancances nutricionals si es manté com un règim alimentari habitual.Dieta de la pinya: fàcil i efectiva

En què consisteix la dieta de la pinya:

La dieta de la pinya consisteix a menjar pinya durant tots els àpats del dia, acompanyada amb altres aliments baixos en calories, els quals la complementen molt bé per eliminar les deixalles que l’organisme necessita i així reduir la inflamació del cos de forma efectiva. Com ho podriem fer?

  1. Esmorzar: 1 o 2 llesques de pà integral amb pavo o pernil dolç i 2 rondanxes de pinya.
  2. Mig Matí: 2 rodanxes de pinya
  3. Dinar: 2 rodanxes de pinya i pollastre a la planxa amb alguna verdura cuita. De postre igour.
  4. Tarda: 2 rodanxes de pinya
  5. Sopar: 2 rodanxes de pinya i peix a la planxa amb alguna verdura cuita. De postre iogur.

És aconsellable menjar la pinya abans del sopar i el dinar i no fer grans esforços físics durant el dia , ja que hem ingerit molt poques calories.

Contraindicacions:

  • Encara que la dieta de la pinya és molt efectiva per aprimar i té moltes propietats per eliminar les toxines de l’organisme, és important tenir en compte que el seu consum excessiu és molt perjudicial per a la salut. Si us plau, NO excedir dels dies recomanats i, tampoc, realitzar-se amb molta freqüència.
  • Aquesta dieta és baixa en calories i s’ha de fer amb cura.
  • És una dieta que ajuda a perdre pes i eliminar líquid ràpidament, però el pes perdut es recupera ràpidament si no es comencen a establir hàbits saludables

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada