Vichyssoise amb pera i boletes de gorgonzola

Vichyssoise amb pera i boletes de gorgonzola

Vichyssoise amb pera i boletes de gorgonzola

Durant la tardor podeu gaudir de la pera conference amb Denominació d’Origen Protegida del “Rincon del Soto” i és per això que us proposem aquesta meravellosa vVichyssoise amb pera i boletes de gorgonzola que segur que us encantarà!

INGREDIENTS:Vichyssoise amb pera i boletes de gorgonzola

  • 2 porros grans
  • 1 pera conference
  • 3 patates mitjanes
  • 1 ceba gran
  • 200 ml de nata líquida
  • 50 gr de gorgonzola
  • 40 gr d’ametlles torrades
  • Oli d’oliva, mantega, sal pebre i julivert

ELABORACIÓ:

  1. Piquem la ceba i els porros i ho coem a foc suau amb una cullerada de mantega i una d’oli d’oliva en una cassola gran fins que estigui molt tou.
  2. Salpebrem, afegim la patata tallada a trossos i ho coem 5 minuts més.
  3. Incorporem la pera trossejada, el caldo i ho deixem coure 30 minuts.
  4. Ho deixem refredar, ho triturem, afegim la nata i ho corregim de sal i pebre
  5. Fem boletes amb el formatge gorgonzola i les arrebossem amb l’ametlla torrada i picada
  6. Ho servim en un bol amb les boletes en uns pinxos, hi posem una mica d’oli i julivert.
  7. A gaudir de la vichyssoise!!!

BON PROFIT!!!

Recepta de: perasderincondesoto.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca