Vichyssoise amb pera i boletes de gorgonzola

Vichyssoise amb pera i boletes de gorgonzola

Durant la tardor podeu gaudir de la pera conference amb Denominació d’Origen Protegida del “Rincon del Soto” i és per això que us proposem aquesta meravellosa vVichyssoise amb pera i boletes de gorgonzola que segur que us encantarà!

INGREDIENTS:Vichyssoise amb pera i boletes de gorgonzola

  • 2 porros grans
  • 1 pera conference
  • 3 patates mitjanes
  • 1 ceba gran
  • 200 ml de nata líquida
  • 50 gr de gorgonzola
  • 40 gr d’ametlles torrades
  • Oli d’oliva, mantega, sal pebre i julivert

ELABORACIÓ:

  1. Piquem la ceba i els porros i ho coem a foc suau amb una cullerada de mantega i una d’oli d’oliva en una cassola gran fins que estigui molt tou.
  2. Salpebrem, afegim la patata tallada a trossos i ho coem 5 minuts més.
  3. Incorporem la pera trossejada, el caldo i ho deixem coure 30 minuts.
  4. Ho deixem refredar, ho triturem, afegim la nata i ho corregim de sal i pebre
  5. Fem boletes amb el formatge gorgonzola i les arrebossem amb l’ametlla torrada i picada
  6. Ho servim en un bol amb les boletes en uns pinxos, hi posem una mica d’oli i julivert.
  7. A gaudir de la vichyssoise!!!

BON PROFIT!!!

Recepta de: perasderincondesoto.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada