Temporada de pèsols del Maresme el Caviar Verd

S’acosta Temporada de pèsols del Maresme el Caviar Verd

El pèsol del Maresme és un llegum saborós característic per la seva gran dolçor.

Té moltes possibilitats culinàries i un exemple clar d’aquesta varietat són les jornades gastronòmiques que es realitzen per tota la comarca durant la temporada del pèsol.Temporada de pèsols del Maresme el Caviar Verd

Indicat per a diabètics,per a persones que fan esforços físics, pel cansament i la debilitat. Ajuda a eliminar el colesterol.

Molt bo per al sistema nerviós, l’estat d’ànim, per al son i per als estats d’inapetència.

Ajuden al creixement al aportar gran quantitat de sals minerals, sobretot ferro i vitamines.  Ajuden a millorar la circulació i la salut del cor.

 

Alguns l’anomenen el “Caviar Verd”, aquí teniu més informació del Diari Ara: El Caviar Verd

En resum, el pèsol del Maresme és sa, nutritiu i boníssim. Ben aviat anirem publicant receptes perquè les tasteu a casa i gaudiu d’aquesta meravella de producte!

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca